Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, haricen serlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik için yeğleme edilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın Bapsı asıl amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha mualla bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek arkaışını getirmektedir.

Binalarda makul standartlarda alan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Olası yangın veya herhangi bir korku yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları dokumalmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da yangın kapısı bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri nedeniyle kapılar beis görmez.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın bapları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrol edilmesini yürekerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek dâhilin kullanılan bir bapdır.

Report this wiki page